Partners

Ter ondersteuning van onze services en diensten zijn we de volgende partnerships aangegaan:

SquaredUp

SquaredUp is een toevoeging op Microsoft SCOM. Met SquaredUp krijgt u supersnelle HTML 5 dashboards en een overzichtelijk web console.

 

 

 

HYCU

Wereldleider in business-critical Native Management Packs. OpsLogix levert oplossingen voor System Center Operations Manager die u helpt om in controle te blijven.


The Backbone

The Backbone is de IT- en End-User monitoring specialist in Nederland, dankzij de ontwikkeling en inzet van eigen monitoring producten en de consultancy op monitoring vraagstukken, met een specialiteit op end-user monitoring, SCOM en Azure Monitor.

CloudAlly

Een backup van all uw online data op één plek. Via CloudAlly kunt u automatisch backups maken van onder andere Office 365 producten, Google Apps, SharePoint Online en OneDrive.

 

 


GripMatix

No-nonsense tooling om IT-afdelingen te helpen de kwaliteit van hun infrastructuur te benutten. Wat je ziet is wat je krijgt. Tooling gemaakt door experts, voor experts.

 

Polder Valley

Polder Valley is de jongste organisatie en start-up van Invinitiv. Een productontwikkelingsorganisatie die intelligente softwareproducten ontwikkelt voor de APM-markt.